luni, 9 mai 2011

Pareri.

Nu sunt fana Lady Gaga :| Sau.. mai bine spus nu mai sunt fana Lady Gaga, pana acum ii adoram stilul, modul de viata si incercarile de a ajunge cineva mare, adoram orice face si cand primea premii deseori incepea sa planga, eram emotionata ca e artista asa de desavarsita si este uimita ca ea poate obtine ceva de la viata. Nu, nu mai sunt fana Lady Gaga, ultimul sau videoclip m-a ingrozit, ce se intampla in videoclip e pura BLASFEMIE! (BLASFEMÍE = Defăimare a religiei, a dogmelor și a obiectelor de cult; defăimare a lucrurilor sfinte; hulă1. ) Nu sunt eu cine stie ce credincioasa, dar influenteaza negativ alte persoane. Din cate stiu a crescut la o manastire sau ceva de acest gen, daca a facut asta nu inseamna ca trebuie sa se dea drept Maria Magdalena si nici persoanele din videoclip n-ar trebui sa-i imite pe Iisus (Un homosexual poarta in semn de batjocura o cununa de spini)
si pe Iuda, aceasta este parerea mea, o puteti lua in nume de bine sau in nume de rau, cum vreti, dar aceasta persoana chiar nu mai merita sa fie apreciata. Voce impecabila, tinuta chiar uimitoare, unele tinute fiind facute chiar de designeri romani. Cand am vazut-o pentru prima data la televizor mi se parea foarte frumoasa si talentata si desigur cu o carierea de invidiat in fata, acum nu vreau decat sa dispara din ziare si alte chestii ce o fac sa transforme tinerele generatii de astazi, dupa bunul sau plac.
Recunosc Born This Way am putut-o cataloga ca cea mai buna melodie a sa, adica versurile erau asa de sentimentale, insa...pfff..... acum chiar nu stiu ce s-a mai comentez, o sa ne transformam in satanici, nu ma mri daca maine poimaine o sa-l invocam si pe Diavol sa ne ajute >.>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu