marți, 19 iulie 2011

Trei mistere ale lumii.

M-am gandit sa scriu despre un subiect detsul de popular, dupa parerea mea, oricum ma plictiseam, pai..existenta creaturilor padurii, nu stiu exact cum sa le spun, dar e vorba despre Yeti, Sasquatch si BigFoot, da despre cele trei personaje ce inca ne mai bantuie mintea.
Nu pot sa spun ca am incredere in poze sau videoclipuri, cat timp nu le-am vazut eu, nu cred si e si haios sa faci o poza unei astfel de bestii, probabil ar sta langa tine s-o editezi bine sau ar zice: "I-a vezi, din ce pozitie arat mai bine?"
Nu pot sa spun ca nu exista, dar nici ca sunt reale, n-am dovezi si nici n-am degand sa fac roste de asa ceva, daca e doar un personaj fictiv ma bucur, daca e real, ma bucur din nou. De ce? E doar un animal, probabil pentru stramosii nostri si ursul era un mister de nedezlegat si iata ca astazi e un animal destul de banal, dar de care trebuie sa te feresti. Lumea evolueaza si daca exista aceste animale, inseamna ca in viitor, daca omul nu va mai fi curios sa afle, vom avea mai multe animale de acest gen si nu ne va mai fi strain, il vom vedea chiar si la zoo, depinde de curiozitatea omului de a strica imaginea, cat si casa, unui animal.

2 comentarii: