duminică, 3 iulie 2011

Hello SchoolGirl!



Prima impresie: Dragostea apare la orice varsta, cand iubesti nu conteaza cati ani ai sau cati ani are partenerul, deci iubirea n-are varsta!
Mi s-a parut interesant pentru o comedie romantica a fost destul de draguta.
Yun-woo Kim are 30 de ani si n-are deloc experienta in relatii, este un tip "sfant", cum ii spun unii, este de treaba, nu injura, are un servici, dar n-are o iubita. Cand soarta i-o aduce in cale pe Soo-yong Han, o eleva de liceu ce nu nici macar majora, lucrurile se schimba, incep sa se intalneasca des si Yun-Woo face totul pentru prietena lui, in relatia sa va intervenii pe la sfarsit mama lui Soo-yong, care nu accepta ca un adult sa stea cu o copila, cand sentimentele sunt tot mai mari ce-i doi vor lupta pentru relatie.
In film, mai este vorba si despre Sook Kang, prietenul cel mai bun al lui Yun-woo, acesta are doar 22 de ani, insa se indragosteste de o femeie de Ha-kyuing Kwon, care are 29 de ani, care este o fumatoare melancolica pasionata de fotografi, precum este si Soo-yong. Cum vam spus dragostea n-are varsta! Ha-Kyuing il confunda mereu pe Sook cu vechiul sau iubit care a parasit`o, si care, defapt e mort, insa aceasta nu stie. Ha-Kyuing nu accepta relatia cu Sook, si nici Sook nu accepta sa fie comparat cu fostul. Cei doi se vor intelege intr-un final si totul va fi bine.

Este interesant sa vezi ceva nou, adica filmul ne demonstreaza ca in dragoste nu trebuie sa existe varsta, ea apare oricand, oriunde si trebuie sa lupti ca s-o poti vedea crescand :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu