sâmbătă, 2 iulie 2011

He was Cool

Nu e la fel de dramatic precum Sky Of Love, insa e la fel de frumos, poate si mai frumos. Filmul asta m-a facut, intr-un fel, sa-mi schimb unele privinte in viata. E un film ce-ti demonstreaza ca prima iubire e intotdeauna si ultima, N-o sa dau copy paste la rezumatul de pe net, o sa fac eu unul cum am facut si pana acum.
Povestea are in centrul atentiei o liceanca,Han Ye-Won[Jung Da Bin], o fata foarte amuzanta, uneori tupeista si sensibila cand este cazul.Visatoare, ea crede ca totul se va intampla precum in fantezia sa, daca veti urmari filmul o veti vedea.
Intr-o zi ii trimite un mesaj neortodox lui  Ji Eun-Sung[Song Seung Hun], un baiat foarte rece si cam cel mai bataus din scoala, un tip bad boy, toate fetele il adorau, insa el le numea 'tarfe'. Are un trecut greu, tatal sau murind de SIDA si mama sa plecand in America, lasandu-l cu matusa si unchiul sau.Acesta o suna pe Ye-Won si o ameninta ca e moarta daca nu se duce la el. Fata, fricoasa nu face asta si cand prietenii lui sunt la poarta liceului ei, sare gardul, insa in loc sa pice in picioare cade pe Eun-Sung si-l saruta, acesta ii cere sa se casatoreasca cu el, de acolo incep o multime de peripetii. Le veti afla voi, mi s-a mai parut interesant faptul ca Eun-Sung o cauta inca de la gradinita pe Ye-Won, ea fiind singura care-l sarutase, se pare ca destinul le este deschis si se regasesc, dupa cateva scene dramatice, altele chiar amuzante, vor ramane impreuna.
Filmul este chiar foarte amuzant la inceput, fiecare replica te face sa razi, pe la sfarsit incepe sa se dramatizeze totul.


Sper sa-l urmariti este chiar foarte interesant, nu garantez c-o sa va placa, poate aveti alte gusturi in materie de filme, insa sunt sigura ca este chiar tare.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu