marți, 19 iulie 2011

Hi, i really want to be perfect.

-Nu exista lumea mea, lumea ta sau a noastra, exista doar lucruri pe care le vedem din acelasi loc cu alti ochi, vedem acelasi cer cu aceasi culoare, insa formele norilor ni se par diferite, nu putem sa vedem ce vede celalalt, insa suntem multumiti ca macar avem o imaginatie a noastra.

-Oamenii au  nevoie de alti oameni, nimeni nu poate sa stea  singur, nu e firesc, e imposibil ca o persoana sa nu-si doreasca o alta persoana langa ea. Un om n-are puterea sa creada tot ce spune, n-are puterea sa nu-si ierte un prieten, mai ales cand stie ca e ultimul si va avea mare nevoie de el, asta ne arata ca suntem slabi si ne lasam prada altora care fac tot asa cu altii. E un cerc si tot ametim urmandu-l.

-Unii incearca sa fuga de ei, altii incerc sa se regaseasca, dar fiindca viata e un drum niciodata nu poti fi langa tine, dar nici departe de tine, esti undeva prin aer probabil sau prin pamant, esti acolo cu o vorba buna in cap sa nu te lasi calcat in picioare. Esti singurul ce vede realitatea din ochii tai si te poate ajuta, tu, nu el, ea, ei, ele etc. Doar tu si asa vei fi mereu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu