vineri, 1 iulie 2011

Oarba, surda si fara trup.

Tipati la mine desi stiti ca sunt surda, ma loviti desi stiti ca nu mai simt demult, va aratati suprematia in fata mea, desi stiti ca sunt oarba, nu cumva voi sunteti nebuni?


Chiar si surda va voi auzi jignirile si insultele, chiar si oarba va voi vedea, chiar si fara corp, voi stii ca sunteti langa mine sa ma omorati, dar nu ma voi da batuta, sufletul meu va dainui vesnic pe pamant, in timp ce corpurile voastre vor putrezii sub picioarele mele. Stiu ca voi ajunge acolo unde nu va imaginati, stiu ca atunci cand va veni acea zi va veti cere scuze, si voi stiti ca va voi ierta, dar nu va voi uita. La momente grele nu voi mai fi acolo, iar la momnete bune va voi arata respect, va voi face sa va simtit asa cum ma simt si eu, iar cand roata acea o sa se intoarca si va voi zambii stiind ca pentru cateva minute sunt mai mare, voi stii ce am de facut.
Ce? Scuze, nu raspund la intrebari, pot ascunde intunericul si daca o sa ma feresc de  intuneric  voi putea vedea lumina.

Urlati, tipati, stiti ca nu aud, stiti ca am ramas surda de mult si oarba si fara corp, si fara suflet, sunt doar eu, o papusa manevrata de timp, imi duc mainile la urechi si inchid ochii, e liniste, si va las sa ramaneti fara voce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu