marți, 12 iulie 2011

Vorbesc din partea lor!

Nu stiu ce sa mai spun, pur si simplu ma dezgusti, esti patetica si nu ma inspiri deloc, esti falsa si cersesti afectiune. Eu nu cersesc asa ceva si toti se intreaba de ce tin asa multa la mine, nici eu nu stiu, n-am nimic special, sunt doar eu, acea fata pe care o considerati "ciudata", dar pe care o respectati fara sa va dati seama.
Sunt eu: amuzanta, copilaroasa, egoista, cu capul in nori, mereu vesela etc.
Sincer, ma uimeste de cata prostie poti sa ai in tine, esti..esti..esti doar tu, tu care ma faci sa vomit cand te vad, tu care nu-mi inspiri incredere. Toti te ridica in slavi, dar niciunul nu-ti face asta degeaba, mereu exista un motiv, eu nu primesc atatea laude ca tine, dar ma simt bine asa cum sunt, stiu ca atunci cand spun ca sunt cea mai tare spun un adevar, de ce? Zambesc , pur si simplu imi zambesc calduros, cand vine vorba de tine prefera sa se uite in alta parte. Ma amuza faptul asta, dar tu ma dezgusti, traiesc in Rai, caci Raiul meu e pe pamant, dar cand apari tu parca am nimerit in camera gresita.
Scuza-ma ca-ti spun, dar nu esti asa de buna cum te crezi, esti doar tu, cu fite, patetica, lasa, fricoasa, tu cea care te prefaci doar pana la jumate, eu joc un rol toata viata si ma simt bine in el.

Un comentariu: