duminică, 10 iulie 2011

Mi-ai dat aripi, dar mi-ai smuls penele.

Nu vorbesti cu mine, vai draga, vezi ca mor, ai grija ca lesin, fac infarct, nu ma suporti, sau macar asa stiu eu, da' am o intrebare, daca nu ma suporti de ce vad la sts-ul tau glumele mele, de ce acolo mereu e numele tau si al meu, crezi ca ma faci sa-mi cer scuze? Te-as intreba pentru ce, dar numai conteaza, nici tu nu stii asta, imi spuneai ca sunt oarba, dar acum care dintre noi mai e asa, care nu vede adevaratele fete ale asa zisilor prieteni? Care dintre noi nu stie sa faca diferenta dintre alb si negru? Eu? Sau tu?!
Ai ramas aceeasi, nici nu ma mir, aceeasi curva penala ce umbla cu toti, ma intreb ce vedeam la tine inainte, si eu am ramas aceeasi, acea fata ce inca viseaza la printul pe cal alb, doar ca  visele noastre sunt construite altfel. Tu vrei iubire, dar nu stii sa oferi, eu ofer, dar nu primesc, nu, nu ne completam, suntem exact opusul, poate e de bine, poate nu!
Tu umblii cu toti, eu cu niciunul, imi aduc aminte ca imi luai apararea de multe ori, acum esti de partea lor si faci aceleasi lucruri ca ei.  Stai cu zece deodata, eu inca imi astept printul, cuminte is cu zambetul pe buze, probabil nu va aprea niciodata, dar cineva totusi va veni sa-mi schimbe viata. Nu visez chiar la un print ca in povesti, nuu, aia sunt prea urati, visez la o combinatie intre Taemin, HongKi, Drama, Jisu, Young Won si probabil   Jonghyun, bine, scuze, greseala mea, cer prea mult :))
Nu-ti doresc rau, din contra iti doresc tot binele din lume, insa vreau sa treci prin ce am trecut si eu si atunci o sa vezi ca nu e bine sa ceri mai mult decat poti cara.

2 comentarii:

  1. De obicei așa e, băieții fac întotdeauna ceva ca să ne simțim noi prost după o relație. Câteofată, noi trecem cu brio peste, în timp ce ei rămân prinși în amintire și nu-i pot da drumul. Sper să se rezolve!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta postarea:)Si ma bucur ca nu cauti razbunare:)Ea nu ajuta la nimic.Vei trece cu timpul peste .Nu vor ramane decat amintiri.

    RăspundețiȘtergere