sâmbătă, 9 iulie 2011

Ma simt mai bine fara voi!

Nu stiu de ce, dar azi am uitat de voi. Am uitat ca existati, probabil a fost prea cald sa-mi dau  seama ca am sau ma rog, am avut prieteni. Nu m-am simtit prost, deloc. M-am simtit ca intr-o zi normala din viata mea, defapt...am incurcat putin rpg-ul cu realitatea, aveam impresia ca tot ce fac scriu intr-un chenar si apasa enter, insa joc singura si am observat ca e mai bine. N-am auzit pe nimeni sa se planga de soarta azi, n-am auzit pe nimeni spunandu-mi ca nu fac bine, a fost o zi normala, o zi de vara pe care n-am mai avut-o de mult. Vara asta nu va fi ca vara trecuta, numai suntem noi 3, numai zambim si fiecare avem ganduri diferite. Dati vina pe mine si ma vorbiti, dar tot nu-mi vine sa cred ca intr-o saptamana s-a distrus tot ce-am cladit in 7 ani, nu stiu daca asa a fost sa fie, dar ma simt mai bine sau mai rau, nici eu nu sunt sigura, ma simt doar eu! Atat pot sa va spun.
Anul trecut pe vremea asta faceam cele mai stupide lucruri si ne cream amintiri, acum...suntem 3 persoane ce nu se cunos, sau pardon doua persoane se cunosc prea bine, doar ca cea de a trei-a a fost uitata prin album. M-ati lasat in urma si n-o sa uit, nu e ca acum un an sa va iert, nu-i nimic, nu! Acum e diferit, acum sunt mai mare si va cunosc toate fetele, atunci erau o rana vorbele voastre, imi lasau cicatrici, si tot va iertam, acum sunt doar niste zgarieturi ce trec repede, insa tin mai mult la mine, deci nu trebuie sa iert persoanele ce mi le-au facut.
Am vrut sa va tin aproape, voiam ca la 18 ani sa fim ca acum cateva zile, la fel , intacte, dar...s-au schimbat multe intr-o saptamana, pana si visele mele s-au schimbat. Am incercat sa va unesc pe voi doua, incat am uitat de mine, dupa ce ati vazut ca va aveti bine, m-ati aruncat, credeti ca uit? Nu! N-o sa uit, am incercat sa fac un bine, dar voi ati luat asta ca pe un rau.
Suntem la inceputul drumul, desi am facut primele 3 pasuri tinandu-ne de mana, acum ne-am dat drumul, erau doua carari, voi ati ales una si mi-ati spus ca numai e loc, asa ca am pornit singura in viata.
Nu ma simt trista, dar nici fericita ma simt EU!
Vreti sa ma vedeti regretand incat faceti lucruri prea penibile si prea la vedere, credeti ca nu-mi dau seama ca faceti unele lucruri sa-mi atrageti atentia? Sunt atatea lucruri care-mi fac viata frumoasa, incat voi sunteti doar niste pete negre pe o foaie colorata, nu-i nimic am corector :D

2 comentarii:

  1. Pfff:(Stii...si eu trec prin aceasi chestie.Ne vine greu sa credem ca oamenii pe parcurs se mai schimba.Insa in acelasi timp ne schimba si pe noi:)Si nu iti face griji.Sunt persoane carora chiar le pasa de tine si te apreciaza asa cum esti tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks, apreciez asta >;d<
    Sincer, nimeni nu se schimba [dupa parerea mea] incepe sa vada lucrurile dintr-o perspectiva diferita xD

    RăspundețiȘtergere