marți, 14 iunie 2011

Friendship is just a joke

"La bine si la greu voi fi langa tine, nu-ti face griji, suntem cei mai buni prieteni, nu te voi lasa sa cazi" Bum bum......de cate ori n-ai auzit asta sau " esti cel mai bun prieten al meu" si totusi ce inseamna a fi un bun prieten? Veti spune"a avea grija de altul" sau cum spune dex-ul "Persoana de care cineva este legat printr-o afectiune deosebita, bazata pe incredere si stima reciproca, pe idei sau principii comune" Serios? Pff...incredere, stima reciproca?:)) Ma faci sa rad, nu exista prietenie!!! Si nici prieteni, sunt doar niste actori pe scena vietii ce vin si pleaca la fel ca noi. Ai impresia ca este acolo langa tine mereu, ca te sustine si stie ce faci, ca te ajuta si nu te lasa sa cazi. E doar o iluzie, te controleaza din vorbe si te face sa vezi opusul. Un prieten este o persoana de care trebuie sa fugi, insa sa nu te ascunzi, un prieten este langa tine doar ca actor si tu trebuie sa fi langa el la fel, sa nu pui suflet si cand ai ocazia sa dai fara mila, ca s-ar putea aduna prea multe greseli si vorbe uitate.
Va urasc pe voi ce-i care-mi sunteti mereu aproape, vreau sa dispareti pentru ca maine nu va mai fi la fel, maine ma voi trezi singura si totusi cu zambetul pe buze ca in prima zi cand v-am intalnit.
La revedere dragi prieteni, ramaneti doar o amintire dintr-un album pe cfare l-am ars de mult, tot ce a ramas in urma e doar scrum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu