luni, 18 aprilie 2011

give me your gravity of love.

Cine n-a auzit de acest anime? Sincer chiar daca nu esti fan  yaoi sau mai bine zis  shōnen-ai, tot ai auzit macar din gura alcuiva  de acest anime. Eh, nu stiu de ce de fiecare data cand il urmaream pe Animax uitam sfarsitul :|. Degeaba incercam sa-mi aduc aminte, caci nu mergea. In seara aceasta mi-am facut timp sa-l vizionez din nou, am avut ocazia sa vizionez si cele doua ova-uri create pana acum, m-am simtit minunat.
Dupa ce am auzit atatea laude la adresa anime-ului Loveless m-am gandit sa-l vizionez si da tot azi l-am vizionat, in plus e vacanta :D. Sincer, nu mi-a placut, coloana sonora proasta, daca au fost 3 saruturi,, Doamne ajuta. In rest Soubi spunea robotic"I love you,Ritsuka " WTF? O__o era programat sau ceva de genu, din cate am inteles din ultimul episod, fratele lui Ritsuka a murit intr-un incendiu si ma rog a devenit fantoma, ceva de genul acesta. Intr-un fel imi aduce aminte de Spiral (Suiri no Kisuna) adica si fratele lui Ayumu a disparut misterios si tot asa a gasit acest "club" al copiilor spintecatori :-?. Cam asa e si in Loveless, ma rog in Spiral coloana sonora era minunata, in plus in anime Ayumu nu-si gaseste fratele,insa in versiunea manga il gaseste.
Ahh...iar am schimbat subiectul aici era vorba despre minunatul meu Shuichi-kun >:P.
So...coloana sonora pur si simplu minunata, nu pot sa-mi scot ritmul si versurile din cap, in ova-uri mi s-a parut ca au exagerat putin, adica Shu arata exact ca o fata O__O, si privirea lui Yuki nu mai era asa salbatica precum a unui animal feroce :"> Era doar o simpla privire >>. Este singurul anime care m-a impresionat ma refer la animeuri
shōnen-ai, caci la singurul anime la care am plans vre-o jumatate de ora a just Kuroshitsuji :| La inceput, adica in primul sezon mi s-a parut banal, apoi in primul episod din al doilea sezon am crezut ca Ciel va fi inlocuit cu Alois, ma rog am aflat ca nu era asa. Sincer cred ca Sebastian il merita pe Alois, ei 2 erau mereu cu zambetul pe buze pe cand Ciel si Claude deloc, o data la un an zambeau, nici atunci. M-a pocnit plansul cand am vazut  scrisoare aceea >> sincer nu m-am putut abtine, in plus coloana sonora ma facut sa plang si mai mult. Desi credeam ca acest anime va fi o pierdere de timp n-a fost, am invatat totusi ca razbunarea nu e o solutie, dar Ciel demon ahh :X arata super cute, desi albastrul il caracterizeaza mai mult decat rosul :-?
Iar am sarit subiectul, nu? Trebuie sa scriu mai mare GRAVITATION!!!
Ah..Yuki :X, cui nu i-ar place un astfel de baiat? TT_TT. Anyway, cam atat pentru azi, deja imi e somn. :D

Un comentariu: